REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. Necip Atar, dünyanın en etkili bilim insanları listesine girdi

Prof. Dr. Necip Atar, dünyanın en etkili bilim insanları listesine girdi

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, büyük bir başarıya imza attı, Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine girmeyi başardı. Prof. Dr. Atar, daha önce de nano teknoloji alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödüllendirilmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2023 Çarşamba, 12:45

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necip Atar, Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları listesinde yer almayı başardı.

Atar, başarısını sosyal medyadan, “Elsevier ve Stanford Üniversitesi tarafından açıklanan ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ (%2’lik dilimde) listesinde yer aldığımı paylaşmaktan mutluluk duyarım” sözleriyle duyurdu.

Prof. Dr. Necip Atar daha önce de Üstün Bilim İnsanı ödülü almıştı. Atar, 2020 yılı TÜBA-Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı. Atar, ödüle nano teknoloji alanında yaptığı çalışmalar nedeniyle layık görülmüştü. Başarılı akademisyen 2017 yılında da Genç Bilim İnsanı Ödülü almıştı.

Yorumlar

emin söyler   -  Bağlantı 11 Ekim 2023, 15:53

necip atar beyefendiyi tebrik ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı