REKLAMI GEÇ

Rektör atamasına Denizli usulü tepki: Cemilem’in gezdiği üniversiteler kayyumlu imanım

Rektör atamasına Denizli usulü tepki: Cemilem’in gezdiği üniversiteler kayyumlu imanım

Denizli’de iki kafadar Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasını ‘Cemilem’ türküsünün sözleri ile protesto etti. İkili Açık Öğretim Fakültesi’nin duvarına “Cemilem’in gezdiği üniversiteler kayyumlu imanım” yazılı pankart astı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2021 Salı, 14:59

Boğaziçi Üniversitesi’nin ‘Kayyum Rektör İstemiyoruz’ eylemlerine Denizli’den farklı destek geldi. Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2009 mezunları Murat Solak ve Ekrem Yılmaz, Acıpayam yöresine ait ‘Cemilem’ türküsünün sözleri ile mesaj verdi.

Üzerinde ‘Cemilem’in gezdiği üniversiteler kayyumlu imanım’ yazısı bulunan pankartı Denizli’deki Açık Öğretim Fakültesi bürosuna asan ikili Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin eylemlerine destek verdi.

Solak, “Boğaziçi Üniversitesi’nin gelenekleri hiçe sayılmamalı, öğrencilerin ve akademisyenlerin sesine kulak verilmeli. Liyakatsiz atama ve görevlendirmelerin ülkemizin başına neler getirdiğini görüyor, biliyoruz. Kayyum rektör istemeyen öğrenci arkadaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 12 Ocak 2021, 20:41

Soytarılar. Siz melih bulunun kariyerini biliyor musunuz

Muhammed mert   -  Bağlantı 12 Ocak 2021, 19:34

Arı bile bunlardan daha anlamlı vizildar. 2 kişinin saçmalığıni haber yapmaniz da sizin habercilik seviyenizin göstergesidir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı