REKLAMI GEÇ

Rektör’den ödüllü Prof. Dr. Atar’a kutlama

Rektör’den ödüllü Prof. Dr. Atar’a kutlama

Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 2020 yılı TÜBA-üstün başarılı bilim insanı ödülünün sahibi olan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar’ı kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2020 Çarşamba, 16:56

Üstün nitelikli bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan genç bilim insanlarını, araştırmalarında ve kendi araştırma gruplarını geliştirmede desteklemek ve ülkemizdeki genç bilim insanlarını üstün başarılı araştırmalara özendirmek amacıyla her yıl düzenlenen GEBİP kapsamında; üç yıl boyunca her yıl maddi destek verilen TÜBA GEBİP Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödülünün sahibi Nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar oldu.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 2020 yılının TÜBA-üstün başarılı bilim insanı ödülünün sahibi olan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar’ı makamında kabul etti.

Ödüllü profesör Atar’a çiçek sunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, üniversite bilim insanlarının ve yaptıkları değerli çalışmaların saygın kuruluşlar tarafından takdir görmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Prof. Dr. Kutluhan, “Nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla 2020 yılı TÜBA-üstün başarılı bilim insanı ödülünün sahibi olan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necip Atar’ı elde ettiği başarıdan dolayı kutluyorum. İnanıyorum ki hocamızın almış olduğu bu ödül ileride yapılacak çalışmalar konusunda sadece kendisini değil Üniversitemizin tüm akademisyenleri daha fazla motive edecektir. Bu vesileyle Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak, bilimin gelişmesine katkı sağlamak adına, bilim insanlarımızın yaptığı çalışmalarda her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum. Bu başarı, Prof. Dr. Necip Atar hocamızın şahsında Üniversitemize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı