REKLAMI GEÇ

Seferber olan Denizlilileri Valilik’ten teşekkür

Seferber olan Denizlilileri Valilik’ten teşekkür

Yüzyılın en büyük felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş depreminin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de de seferberlik başlatıldı. Yapılan yardımların yanı sıra organizasyonda görev alan Denizlilileri de kalbi depremzedeler için attı. Denizli Valiliği yardımseverlere teşekkür etti, şu an için görevlinin yeterli olduğunu duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2023 Çarşamba, 12:14

Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı iki deprem 10 kenti vurdu.

Depremin ilk adından itibaren bölgeye yardım için harekete geçen Denizlililer, hem yardımları hem de bölgeye giden kurtarma ekipleri ile dikkat çekti. Yardımların toplandığı ana merkez olan EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde de çok sayıda yardımsever görev aldı, malzemelerin tasnifi konusunda hummalı çalışmalar ortaya koydu.

Denizli Valiliği, koordinasyona ilişkin bir açıklama yaptı ve Denizlili hayırseverlere teşekkür etti.

Valilik’ten yapılan açıklamada, “Şehrimizden deprem bölgesine gönderilen temel gıda ve yardım malzemelerinin paketlenmesi, taşınması ve sevk edilmesinde gönüllü olarak EGS Kongre ve Kültür Merkezinde görev yapan kıymetli vatandaşlarımızın özverili çalışmaları tüm takdirlerin üzerindedir. Kıymetli hemşehrilerimize canı gönülden yaptıkları çalışmalar için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

EGS Kongre ve Kültür Merkezinde şu an itibariyle çalışan sayısı yeterli olup gönüllü vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulduğu takdirde tekraren bilgi verilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı