REKLAMI GEÇ

Şehit Kabalay’ın cenazesi Denizli’ye getirildi

Şehit Kabalay’ın cenazesi Denizli’ye getirildi

Ağrı’da PKK’lı teröristlerin taciz ateşi sonucu şehit olan özel harekat polisi Veli Kabalay’ın naaşı, Denizli’ye getirildi. Kabalay’ın cenazesi öğle vakti memleketi Tavas’ın Ulukent Mahallesi’nde resmi törenle toprağa verilecek.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2021 Cuma, 09:16

Türkiye-İran sınır hattında yapılan duvar inşaatının güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine PKK’lı teröristlerce İran tarafından açılan taciz ateşi sonucu dün şehit olan özel harekat polisi 33 yaşındaki Veli Kabalay’ın cenazesi askeri uçakla Ağrı’dan Denizli’ye getirildi.

Tavaslı şehit Kabalay’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören mangarı tarafından uçaktan alındıktan sonra Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Şehidin cenazesi ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla 11. Komando Tugay Komutanlığındaki morga götürüldü.

Törende şehidin babası İsmail Kabalay, kardeşi Fatma Bölükbaşı ve yakınları gözyaşı döktü.

Şehit Kabalay için Tavas’ın Ulukent Mahallesi’nde resmi tören düzenlenecek, kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorumlar

Nesrin Akman   -  Bağlantı 15 Mayıs 2021, 01:45

Ne kadar buyuk bir aci. Inaniyorum a sehidin yeri CENNET. Allahtan tum ailesine, sevdiklerine ve onu sevenlere sabir. Zaman o aciyi almaz ama o aci ile yasamayi ogretir. Ailesinin ve Turkiye’nin basi sagolsun. Al Fatihah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı