REKLAMI GEÇ

Şehit ve gazi çocuklarına 23 Nisan ziyareti

Şehit ve gazi çocuklarına 23 Nisan ziyareti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürlüğü ekipleri, şehit ve gazi çocuklarının bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2020 Perşembe, 17:04

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ekip, 2016’da Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Gazi Mücahit Çakır ve kızı Şüheda’yı ziyaret ederek hediye verdi.

Ekip daha sonra 2005’te Tunceli’de teröristlerle güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Jandarma Komando Uzman Çavuş Halil Öneri’nin kızı Huriye Beyza ve eşinin evine ziyaret gerçekleştirdi.

Diyarbakır’da şehit olan Polis Memuru Sıdkı Kara’nın kızı Zeynep, Şehit İnfaz Koruma Memuru Alican Akakça’nın kızı İldeniz de ziyaret edilen şehit çocukları arasında yer aldı.

Ekipler, Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz’ün kızı Elif İkra ve oğlu Ahmet, Şehit Ragıp As’ın kızı Şevval İrem, Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Us’un kızı İrem, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un kızı Ceylin ile ailelerini de ziyaret ederek Bakanlıkça gönderilen hediyeleri onlara takdim etti. DENİZLİ (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı