REKLAMI GEÇ

Sendikadan çağrı: Vefa gruplarında görev alanlara teşekkür belgesi verilsin

Sendikadan çağrı: Vefa gruplarında görev alanlara teşekkür belgesi verilsin

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasaklarında gönüllü olarak görev alan ‘Vefa Destek Grupları’ için Memur-Sen’den çağrı geldi. Sendika Başkanı Öselmiş, “Arkadaşlarımızın beklentisi yok ama teşekkür belgesi verilmesi uygun olur” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2020 Cumartesi, 11:02

Sokağa çıkması kısıtlanan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için koronavirüs salgını sırasında gönüllü olan Vefa Destek Grupları’na ‘Teşekkür edilsin’ çağrısı geldi.

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, “Gönüllük esasına dayanan ve milletine hizmet üretebilmek için gece gündüz kavramı gözetilmeden canla başla çalışan kamu görevlilerimiz unutulmamalı, devletimizin sıcak yüzünü ifade eden bu arkadaşlarımıza hem kamu yönetiminin teşekkürünü hem de milletimizin minnettarlığını ifade edecek başarı belgesi verilmesi gerekiyor” dedi.

Sendika olarak, üyelerine gönüllü olmaları için çağrı yaptıklarını belirten Öselmiş, “Milletine karşı sorumluluğunu ve insan olmanın sadakasını ödeyen Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görev alan kamu çalışanlarımız böyle bir beklenti içerisinde olmasa da milletine hizmet edebilme gururunun nişanesi olarak başarı belgeleriyle ödüllendirilmesi yerinde bir yaklaşım olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı