REKLAMI GEÇ

Seyahat yasağı uzatıldı

Seyahat yasağı uzatıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle aralarında Denizli’nin de bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’a yönelik bir süre önce uygulanmaya başlanan seyahat yasağı bir gün daha uzadı. Yasak, yarın gerçekleştirilecek kabine toplantısında ele alınacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2020 Pazar, 15:27

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak için seyahat yasağı kararı alınmıştı. Bugün dolacak olan yasak, pazartesi günü gece yarısına kadar bir gün süreyle uzatıldı.

Seyahat yasağı kararı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının da konuları arasında olacak. Kabine toplantısından seyahat yasağının bir süre daha devam ettirilmesi yönünde karar çıkması bekleniyor.

Kabine öncesinde bakanlıktan yapılan açıklamada, “15 günlük periyotlarla uzatılan 31 ilimizdeki şehir giriş/çıkış kısıtlaması tedbirlerinin kapsamı, yarın toplanacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısında yeniden değerlendirilmek üzere 4 Mayıs Pazartesi günü saat 00.00’e kadar uzatıldı” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı