REKLAMI GEÇ

Sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması

Sosyal mesafeli 1 Mayıs kutlaması

Denizli’de bazı STK ve siyasi pati temsilcileri 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlamak için bir araya geldi. Grup sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek basın açıklaması yaptı, yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2020 Perşembe, 18:59

Sendikalar, odalar, siyasi partiler ve dernekler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelerek 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Sosyal mesafenin dikkat edildiği etkinliğe, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İL Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,  Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, çeşitli sendikaların yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Denizli Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Selçuk Göçer, katılımcılar adına bir basın açıklaması yaptı.

Koronavirüsle mücadelede iktidarın gerekli tedbirleri zamanında almadığını belirten Göçer, iktidarın “çarklar dönsün “ diyerek fabrikalarda, inşaatlarda binlerce işçiyi “ya salgından ya açlıktan ölüm” seçenekleri ile baş başa bıraktığını söyledi.

Binlerce emekçinin koronavirüse yakalandığını söyleyen Göçer, “Evde kalmanın koşullarını yok yaratmayıp sorumlu bireylere yükleyen, işsiz kalanlar için para bulamayan iktidar savaş politikalarına Libya’da Suriye’de ara vermeksizin devam ediyor, operasyonlar hız kesmiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı