REKLAMI GEÇ

Sünnetçi Yaşar hayatını kaybetti

Sünnetçi Yaşar hayatını kaybetti

Denizli’nin en ünlü simalarından olan ve sünnetçi Yaşar olarak tanınan Yaşar İnan, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenildi, hayatını kaybetti. CHP’den belediye meclis üyeliği yapan, Denizli Beşiktaşlılar Derneği’ne başkan olarak hizmet veren Yaşar İnan yarın (Cuma) toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2022 Perşembe, 12:45

Denizli’de bir devrin sonu. Uzun yıllardır sünnetçi olarak hizmet veren ve bu alanda adını duyuran Yaşar İnan, uzun süredir yakalandığı amansız hastalık ile mücadele ediyordu. Son dönemlerde durumu ağırlaşan Yaşar İnan bugün hayatını kaybetti.

CHP’den belediye meçli üyeliği yapan ve kent için hizmet veren Yaşar İnan, Beşiktaşlı kimliği ile de yakından tanınıyordu. Denizli Beşiktaşlılar Derneği başkanlığı da yapan Yaşar İnan’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Sünnetçi Yaşar olarak bilinen Yaşar İnan, yarın cuma namazına müteakip Servergazi Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar

CM KSP   -  Bağlantı 14 Ekim 2022, 08:41

Çok Hoş Sohbet Bir Abimizdi, Allah Rahmet Eylesin, Denizli mizin Başı Sağ olsun.

Alex   -  Bağlantı 13 Ekim 2022, 13:40

Çocukluğum 1998 de sünnet oldum. Doktor Yaşar Amcamız… Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. sevenlerine sabır versin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı