REKLAMI GEÇ

Taciz iddiasını doğrulayan Denizlili Yazar Hasan Ali Toptaş Türkiye’nin gündeminde

Taciz iddiasını doğrulayan Denizlili Yazar Hasan Ali Toptaş Türkiye’nin gündeminde

Doğu’nun Kafka’sı olarak tanınan Denizlili yazar Hasan Ali Toptaş, hakkında sosyal medyada çıkan tacizci iddialarını kabul etti. Toptaş, “Bilmeden farkında olmadan yaptığım davranışlar nedeniyle kırdığım, üzdüğüm, yaraladığım bütün insanlardan samimiyetle özür diliyorum” dedi. 2 gündür sosyal medyanın dilinden düşmeyen olayda Toptaş’a ağır eleştiriler yapıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, 2020 yılı için Hasan Ali Toptaş’a verilecek Mersin Edebiyat Ödülü’nün geri alındığını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2020 Perşembe, 16:14

Denizlili yazar Hasan Ali Toptaş’a Leyla isimli bir sosyal medya kullanıcısı kendisi tarafından tacize uğradığını iddia etti. Leyla isimli kullanıcının paylaşımının ardından tacize uğradığını söyleyen başka kişiler de ortaya çıktı.

ÖZÜR DİLEDİ
Taciz iddiaları sosyal medyada çığ gibi büyürken, Toptaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada taciz iddialarını kabul etti. Toptaş: “”İnsan eril failliğin ne olduğunu anlayana kadar karşı tarafta ne büyük yaralar açtığını bilmeden, fark etmeden, düşünmeden hatalar yapıyor. Failliğin ne olduğunu bugün kadınlardan öğreniyoruz. Bilmeden farkında olmadan yaptığım davranışlar nedeniyle kırdığım, üzdüğüm, yaraladığım bütün insanlardan samimiyetle özür diliyorum” dedi.

ÖDÜLÜ GERİ ALINDI
Yazar Toptaş ‘Eril Faillik’ kavramıyla tacizi küçültmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı, ağır eleştirilere maruz kaldı.
Mersi Ticaret ve Sanayi Odası, 2020 yılı için mersin Edebiyat Ödülü’nün Hasan Ali toptaş’a verileceğini açıklamıştı ancak taciz iddiaları üzerine verilmeyeceğini duyurdular.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 11 Aralık 2020, 06:43

Eğer ki araştırmalar sonucunda ve savcılık sorgularında Taciz olduğu doğruladıysa bu adamı 50 yıl hapis Malvarlıklarına el koyar tazminata bağlar tüm ilişkilerine keser Yazarlık ünvanına alırım bir de indirimsiz veririm eğer doğru ise .

BİLAL KIRKPINAR   -  Bağlantı 10 Aralık 2020, 19:38

ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU YAP YAP ÖZÜR DİLE.MEVLAM İNSANOĞLUNU ŞAŞIRTMASIN.GİDİŞAT İYİ DEĞİL KIYAMET YAKIN.TOPLUMUN ÖNDE GİDENLERİ BÖYLE YAPARSA MU MEMLEKETİN HALİ NİCE OLUR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı