REKLAMI GEÇ

Tır şoförü, deprem bölgesine götürdüğü malzemelerin 3’te birini zimmetine geçirdi

Tır şoförü, deprem bölgesine götürdüğü malzemelerin 3’te birini zimmetine geçirdi

Denizli’den deprem bölgesine içinde ısıtıcı ve gıda bulunan yardım malzemelerini götüren tır şoförü Y.K. ile arkadaşı A.O.S., malzemelerin 3’te birini geri getirdi. Karahasanlı’da kamyonete yüklerken yakalandılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2023 Pazar, 20:42

Olay, gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Deprem bölgesi Hatay’a AFAD tarafından ısıtıcı ve gıda malzemesi gönderildi. Tırlardan birinin şoförü Y.K’nin yardım malzemelerinin 3’te 1’ini geri getirdiği ihbarı üzerine polis harekete geçti. Tır, kent girişinden itibaren takibe alındı.

Y.K’nin içinde bulunduğu tır, Karahasanlı Mahallesi’nde boş bir araziye geldi. Burada arkadaşı A.O.S’nin getirdiği kamyonete tırın içindeki malzemeleri aktarmaya başladılar. Bu sırada polis baskın yaptı.
Tırın içindeki yardım malzemelerinden 3’te birinin geri getirildiğini tespit eden polis, iki kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki hırsız adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 13 Şubat 2023, 20:15

Böyle bir zihniyeti bozuk olan kişiler neden adli kontrol şartıyla serbest kalır. Ha oralarda yağmacı yapmışsın ha burada yardım malzemelerini çalmışsın. Böyle insanların bu toplum içinde yeri olmaması lazım böyle bir zor süreçte

ALİ KARA   -  Bağlantı 13 Şubat 2023, 19:21

ALLAH BELANIZNI VERSİN ADİ O ÇOCUKLARI

Bir Denizlili   -  Bağlantı 12 Şubat 2023, 21:16

Hırsızlık bir yana, bunlar neden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar? Ne anlamı var şimdi yakalanmalarının?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı