REKLAMI GEÇ

Trafik dedektifleri uzaktan eğitimde

Trafik dedektifleri uzaktan eğitimde

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim uzaktan devam ederken, “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında ilk ve orta dereceli okullarda seminerler veren jandarma da uzaktan eğitime katıldı. “Evdeyim, Trafik Kuralları Aklımda” sloganıyla seminerler sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2020 Çarşamba, 11:04

Koronavirüs salgını nedeniyle okullar yüz yüze eğitime ara vermiş, eğitimler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA üzerinden uzaktan yürütülmeye başlanmıştı.

Salgın öncesinde “Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında ilk ve orta dereceli okullarda trafik eğitim seminerleri veren İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, okullarda yüz yüze eğitime ara verilince bu kez EBA ve ZOOM programları üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak trafik eğitimlerini sürdürmeye başladı.

“Evdeyim, Trafik Kuralları Aklımda” kampanyası doğrultusunda derslere canlı katılan Jandarma trafik personeli, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından öğrencilerin yaş gruplarına göre hazırlanan sunumlar üzerinden öğrencilere trafik eğitimi veriyor.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından şu ana kadar Jandarma Trafik sorumluluk bölgesinde bulunan (15) okulda toplam (175) öğrenciye eğitim verildiği, eğitimlerin okulların kapanacağı tarihe kadar devam edeceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı