REKLAMI GEÇ

Tren biletlerine zam geldi

Tren biletlerine zam geldi

Türkiye’nin en eski tren hatlarından birine sahip olan Denizli’de, ulaşılan şehir sayısı sınırlı. En sık kullanılan güzergah ise Denizli-İzmir… TCDD’nin yeni tarifesine göre Denizli-İzmir arası yolculuk 128 TL oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2023 Pazartesi, 13:45

Denizlililerin, İzmir ve Aydın yönüne ulaşımda sıklıkla tercih ettiği, tren yolculuğu zamlandı. Yapılan zamla birlikte 18 TL olan kısa mesafe ücreti 26 TL’ye yükseldi.
Yapılan zam sonrasında Denizli-Aydın- İzmir (Basmane) seferlerinde tek kişilik bilet ücreti 128 TL’ye yükseldi. En kısa mesafe yolculuğu ise 26 TL olarak belirlendi.

İzmir – Aydın – Denizli arasında günlük 7 tren seferi düzenleniyor. Denizli’den İzmir’e yolculuk, bazı seferlerde 5 saat, bazılarında 4 saat 48 dakika sürüyor.

Pamukkale Ekspresi ile Eskişehir aktarmalı İstanbul yolculuğu ise iki aşamalı. Denizli-Eskişehir arası 194 TL’ye, Eskişehir’den İstanbul’a ise 242 TL ödemek gerekiyor. Toplamda 436 TL’ye mal olan bu yolculuk da yaklaşık olarak 13 saat sürüyor.

Yorumlar

M. ALi ÖZHAN   -  Bağlantı 4 Temmuz 2023, 11:15

Denizli İstanbul bileti tek bilet olarak satılmalıdır,
Denizli den giden treni Ankara veya Karaman dan gelen YHT treni beklmelidir. Eskişehirden 18:47 ve 19:08 de YHT treni İstanbula kalkmaktadır. Denizli treni herhangi bir sebeble gecikirse bu tren

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı