REKLAMI GEÇ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Denizli-Aydın otoyolu açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Denizli-Aydın otoyolu açıklaması

Daha önce Cumhuriyet’in 100’ncü yılında açılacağı duyurulan Denizli-Aydın otoyolunun önemli bir bölümünün açılacağı tarih belli oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu otoyolla ilgili açıklama yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2023 Cuma, 22:00

Denizli’yi öncelikle İzmir ile kesintisiz otoyol ağı ile bağlayacak Aydın Denizli otoyolunun inşaatında sona gelindi. Daha önce Cumhuriyet’in 100’ncü yılında açılacağı duyurulan otoyolla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, İzmir ziyareti çerçevesinde valiliği ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı. Daha sonra İl Koordinasyon Toplantısı’na katılan Bakan Uraloğlu, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Burada bölge yatırımları ile ilgili gelişmeleri aktaran Bakan Uraloğlu, Denizli-Aydın otoyolu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Otoyolun Aydın-Denizli kesiminin tamamının 2024 yılında biteceğine vurgu yapan Uraloğlu, “İzmir’i Akdeniz’e bağlayacak otoyolun Aydın-Denizli kesiminin önemli bir bölümünü önümüzdeki günlerde, tamamını ise 2024 yılında bitiriyoruz.”

Denizli ile Aydın arasındaki otoyol, Antalya’ya kadar uzanacak. Denizli-Antalya bağlantısının ne zaman ihale edileceği ise henüz belli değil.

Yorumlar

Cihan   -  Bağlantı 29 Ekim 2023, 15:53

Hani 29 ekimde açılacaktı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı