REKLAMI GEÇ

ÜNİPERSEN’de gündem temsiliyet sorunu

ÜNİPERSEN’de gündem temsiliyet sorunu

Üniversite İdari Personel Sendikası Genel Merkezi, Pamukkale Üniversitesi ÜNİPERSEN temsilciliğini ziyaret etti, PAÜ İİBF konferans salonunda “Kamuda Sendikacılık ve Üniversite İdari Personelinin Temsiliyet Sorunu” konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2022 Pazartesi, 16:14

Sendika Genel Merkez yöneticilerinden Zeynel Kaman, Erdem Yalçın ve Halil Kamil Tekin konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar 30 yıla yakın süredir faaliyet gösteren kamu sendikacılığı sürecinde üniversite idari personelin temsiliyet sorununa dikkat çekti, hak kayıpları ve hakların elde edilmesi sürecinin ilerleyişine ilişkin bilgiler aktardı.

Sendika yöneticileri üyelerle karşılıklı görüş alışverişinde de bulunarak her durumda idari personelin yanında olduklarını, önemli kazanımlar elde etmek için YÖK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TBMM düzeyinde ve yargısal süreçte kayda değer girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Bu kazanımları elde etmek için farklı siyasi öğretmen sendikalarında üye olan ve temsiliyet sorunu yaşayan tüm idari personele ÜNİPERSEN çatısı altında birleşme çağrısı yapıldı.

Bazı idari personele ziyaretler de gerçekleştiren Genel Merkez ve PAÜ ÜNİPERSEN yöneticileri, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhammed Ensar Yeşilyurt ile görüşerek idari personelin genel ve yerel düzeyde yaşadığı sorunları dile getirerek çözüm önerilerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı