REKLAMI GEÇ

Ünlü gazeteci Nedim Şener’den ünlü iş insanı Ahmet Gökşin’e sosyal medya davası

Ünlü gazeteci Nedim Şener’den ünlü iş insanı Ahmet Gökşin’e sosyal medya davası

Denizli’nin “lafını esirgemeyen iş insanı” olarak tanıdığı Ahmet Gökşin, ifadeye çağrıldı. Sosyal medyadan yaptığı bir eleştiri nedeniyle ünlü gazeteci Nedim Şener tarafından şikayet edilen Ahmet Gökşin ifade verdi, tepkisini yine sosyal medyadan sert bir dille gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2020 Cuma, 12:07

Denizli’nin ünlü iş insanı Ahmet Gökşin ile son dönemlerde ortaya koyduğu değişim ile dikkatleri, aynı zamanda da tepkileri üzerine çeken Gazeteci Nedim Şener karşı karşıya geldi.

Toplumsal olaylara ve siyasi gelişmelere verdiği sert tepkiler ile tanınan İş insanı Ahmet Gökşin, yaptığı bir paylaşımda Nedim Şener’i eleştirmişti. Gökşin’in “Hadi ordan gerizekalı” paylaşımı, Nedim Şener tarafından şikayet edildi.

Şikayetin ardından polis karakoluna ifadeye çağrılan iş insanı Ahmet Gökşin, tepkisini yine sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ortaya koydu. Nedim Şener’i sert bir dille eleştiren Ahmet Gökşin, paylaşımında “Dün karakolda ifade verdim. Nedim Şener, Twitterda ‘hadi ordan gerizekalı’ yazdığım için dava etmiş. Sen, yalan yanlış iftira her türlü tahrik edici yaz, çiz, konuş sonra en küçük eleştiriye tahammül etme. Hadi ordan çapsız” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Veli Dede   -  Bağlantı 13 Kasım 2020, 13:05

Ahmet abi yanındayız abi. Nedim Şener’in ne olduğunu cümle alem biliyor. Boşver takma kafana. Denizli’nin gururusun sen.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı