REKLAMI GEÇ

Ünlülere yılbaşı hediyesi, Denizlili girişimci Günnur Temiz’den

Ünlülere yılbaşı hediyesi, Denizlili girişimci Günnur Temiz’den

55 yaşındaki Günnur Temiz, 5 yıl evinde Denizli’nin yöresel ürünlerini yapıp sattı. 2016 yılında KOSGEP destekli girişimcilik belgesi alan Temiz, Denizli’nin yöresel ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanına göndermeye başladı. Temiz, yılbaşı hediyesi olarak içinde Demet Akalın ve Emel Müftüoğlu gibi 50 ünlü isme, Denizli’nin yöresel ürünlerinden oluşan bir paket hazırlayıp gönderdi. Günnur Temiz, sanatçılardan çok güzel geri dönüşler aldığını ve ürünlerini çok beğendiklerini ifade etti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2020 Cumartesi, 09:00

Denizli’de yıllarca eşiyle birlikte gıda sektöründe çalışmış 55 yaşındaki Günnur Temiz, Denizli’nin yöresel ürünlerine olan düşkünlüğü sayesinde 5 yıl önce kendini yöresel ürünlere verdi. Evinde yöresel ürünleri yapıp satan Temiz 2016 yılında KOSGEP destekli girişimcilik belgesi alarak işlerini büyüttü, Ana Evi ismini verdiği markasına tescil belgesi aldı. Temiz, E-Ticaret üzerinden Denizli’nin yöresel ürünlerini pazarlamaya başladı.

DENİZLİ’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ TÜRKİYE ÇAPINDA TANINDI
Günnur Temiz, Denizli’nin yöresel ürünlerini Türkiye çapında daha çok tanıtmak için, içinde el makarnası, tarhana, pul biber, reçel, davaz baklavası, Kale biberi, Kale pekmezi, elma sirkesi bulunan bir sepet hazırlayarak Türkiye’nin ünlü isimlerine yılbaşı hediyesi olarak gönderdi.

Demet Akalın, Esra Balamir, Yavuz Seçkin, Özlem Yıldız, Bengü ve Emel Müftüoğlu’nun da aralarında bulunduğu 50 ünlüye gönderdiği ürünlerden, çok güzel geri dönüşler aldı.

Severek yaptığı işle genç girişimcilere örnek olmak istediğini belirten Günnur Temiz, “Yılardır Denizli’nin bu güzel lezzetlerini Türkiye çapında tanıtmak istiyordum. Ailecek çalışıyoruz, paketliyoruz. Gelinim Gökçe Temiz de E-Ticarete bakıyor. Türkiye’nin ünlü isimlerine yılbaşında Denizlimizin güzel ürünlerinden gönderdim. Hepsi çok beğendiklerini söyledi, geri dönüşleri beni çok mutlu etti. Övgüler geldikçe daha da azimle çalışıyorum. Keşke böyle şeyler daha çok olsa, herkesin yapmasını isterim” diye konuştu.

Ürünleri ellerine ulaşan ünlü isimler övgü dolu videolarla, hediyelerini sosyal medyada paylaştı.

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 26 Aralık 2020, 10:33

Tebrik ediyorum, devamlı başarılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı