REKLAMI GEÇ

Vali Ali Fuat Atik’in maskesiz dolaşması Türkiye’nin gündeminde

Vali Ali Fuat Atik’in maskesiz dolaşması Türkiye’nin gündeminde

Denizli’nin yeni valisi Ali Fuat Atik, söylem ve uygulamalarıyla sempati kazanırken, ‘maske takmanın zorunlu olduğu kentte’ maskesiz turlar atması Türkiye’nin gündemine geldi. Özellikle twitter’de dolananın aksine Vali Atik maskesiz denetim yapmadı ama maskesiz kent turu attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2020 Çarşamba, 11:49

Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in maskesiz dolaşması ülke gündemini meşgul eden konulardan biri… İlk olarak yaygın internet medyasında yer alan haberlerde Vali Ali Fuat Atik’in maskesiz maske denetimi yaptığı iddia edildi. Ardından twitter kullanıcıları bu fotoğrafla birlikte çok sayıda paylaşımla koruyu yaydı. Ancak fotoğraflar bir denetimde değil, ziyarette çekildi.

İLÇE ZİYARETİNİ MASKESİZ YAPTI
Geçen hafta Serinhisar ve Acıpayam ilçelerine giden Vali Atik, ilçe protokolü ile görüşmelerin ardından Serinhisar’da leblebi imalatçılarının bulunduğu sanayi sitesi ile Acıpayam’da esnafı ziyaret etti. Gittiği her ilçede de vatandaşlarla sohbet etti. Ancak Vali Atik, bu ziyaret ve görüşmelerin tamamını maskesiz olarak yaptı.

‘Maskesiz dolaşmanın yasak olduğu şehirde’ maskesiz dolaşan bir vali, bazılarının tepkisini çekince bu tepki İstanbul’a kadar ulaştı. Dün, yaygın internet medyasında Vali Atik’in Serinhisar ve Acıpayam turunda çekilen fotoğraflarla birlikte maskesiz maske denetimi yaptığı haberleri yer aldı.


DENETİMLERDE MASKE KULLANDI

Vali Atik, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle yapmak zorunda olduğu denetimler de yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve daire müdürleri birlikte en son 11 Ağustos günü yapılan denetime katılan Vali Atik, bu denetimler süresince maske kullandı.

Vali Atik’in sosyal medyasından, kendisini ziyarete gelenleri de maske ile karşıladığına yönelik fotoğraflar görülebilirken, birçok ziyaretinde maske kullanmadığı da görülebiliyor. Örneğin 30 Ağustos törenleri çerçevesinde yapılan şehitlik ziyaretinde herkes maske takarken, Vali Atik takmıyordu.

Yorumlar

sebo   -  Bağlantı 3 Eylül 2020, 11:06

valiyede ceza kesilsinnn

Kazım   -  Bağlantı 2 Eylül 2020, 23:43

Sn.Vali böyle yaparsa vatandaşın yaptığı normal

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı