REKLAMI GEÇ

Vali Atik ameliyat oldu

Vali Atik ameliyat oldu

Bir süre önce kanser hastalığına yakalanan, hasta olmasına rağmen deprem bölgesi Hatay’dan ayrılmayarak büyük bir özveri gösterin Denizli Valisi Ali Fuat Atik başarılı bir ameliyat geçirdi. Vali Atik, başarılı operasyonun ardından Denizli’ye mesaj gönderdi, “Sağlıklı bir şekilde Denizli’ye doğru hareket ediyorum” dedi. Vali Atik, başta doktorları olmak üzere tedavi sürecinde destek olanlara da teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2023 Cumartesi, 12:09

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından Hatay’a koordinatör Vali olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in kanser hastası olduğu öğrenilmişti. Doktorların ısrarına rağmen bölgeden ayrılmayı reddeden ve depremzede vatandaşların yanında yer alan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in durumu CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk’ün haberiyle gündeme gelmişti.

Boynunda kemoterapi şişesiyle çalışmaya devam eden ve moralini sürekli yüksek tutmayı başaran Vali Atik, koordinatörlük görevinin tamamlanmasının ardından ameliyat masasına yattı. Başarılı bir operasyonun ardından tedavi süreci tamamlanan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, durumuna ilişkin bilgileri yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

Vali Atik paylaşımında, “Başarılı bir ameliyatın ardından bugün itibarıyla taburcu olarak çok daha sağlıklı bir şekilde Denizli’ye doğru hareket ediyorum. Tedavi sürecimi, ilk günden bu ana sevdiklerimle en güçlü şekilde yürütmeye gayret gösterdim.

Hastalığın başından itibaren bugünlere ulaşmamda büyük desteği olan, kıymetli eşim Fulya ATİK Hanımefendi’ye ve aileme, her an yanımda olup bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarıma ayrıca tedavi sürecini birlikte planladığımız ve yürüttüğümüz, ameliyatımı sorunsuz ve başarıyla gerçekleştiren, çok kıymetli dostum, ağabeyim Prof. Dr. Oktar ASOĞLU hocama ve kıymetli ekibine, Maslak Acıbadem Hastanesi yönetimine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN’a, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi, kardeşim Prof. Dr. Murat ÖZBAN ve ekibine, Adana Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Çiğdem ERHAN ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Timuçin ÇİL hocalarıma, Denizli Özel Sağlık Hastanesi ailesine ve emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim.

Tedavi sürecim esnasında ve ameliyatım sonrası hastanede ziyarete gelen, telefonla arayan, mesaj yoluyla ya da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun ve şifa dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma, dostlarıma, Denizlili hemşehrilerime, Hataylı vatandaşlarımıza ve ülkemizin dört bir yanından ulaşan ilgisini ve duasını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Hastalık gelmeden önce sağlığın kıymetini bilmek, insana sayısız derdi unutturacak kadar büyük bir zenginlik.

Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı