REKLAMI GEÇ

Vali Atik’ten içinizi ısıtacak davranış: Sen uğraşma faturanı biz öderiz

Vali Atik’ten içinizi ısıtacak davranış: Sen uğraşma faturanı biz öderiz

Vali Ali Fuat Atik, ülke genelinde başlatılan koronavirüs denetimlerine katıldı. Sabah saatlerinde makamından çıkan Vali Atik, kısa süre sonra karşılaştığı yaşlı bir adamdan maskesini düzeltmesini istedi. Sohbet sırasında fatura ödemeye gittiğini öğrendiği yaşlı adamın elinden doğalgaz faturasını alan Vali Atik, “Sen uğraşma biz öderiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2020 Perşembe, 11:24

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirdiği en kapsamlı koronavirüs denetimleri Denizli’de sabah saatlerinde başladı. Vali Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte denetime çıktı.

YAŞLI BİR ADAM İLE KARŞILAŞTI
Valilikten çıkıştan kısa süre sonra 73 yaşındaki Hasan Keklik ile karşılaşan Vali Atik, yaşlı adamı önce maskesini doğru takması için uyardı. Vali Atik ve Başkan Osman Zolan yaşlı adam ile bir süre sohbet etti.

FATURA ÖDEMEYE GİTTİĞİNİ ÖĞRENDİ
Hasan Keklik’e sabah erken saatte nereye gittiğini soran Vali Atik, “Fatura ödemeye” cevabını alınca alışılmamış bir davranışa imza attı. Yaşlı adamın elinden doğalgaz faturasını alan Vali Atik, “Sen uğraşma, senin yerine biz öderiz” dedi.

Vali Atik’in bu davranışı, çevrede bulunanların takdirini topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı