REKLAMI GEÇ

Valilik’ten dolandırıcılık uyarısı

Valilik’ten dolandırıcılık uyarısı

Vali Hasan Karahan ve yardımcılarının adını kullanan bazı dolandırıcıların, koronavirüsü fırsat bilerek yardım ve bağış toplamaya çalıştığı ortaya çıktı. Valilik’ten yapılan uyarıda bu kişilere karşı dikkatli olunması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2020 Salı, 10:59

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamayla son günlerde yoğunlaşan dolandırıcılık olayına karşı vatandaşlar uyarıldı. Bazı art niyetli kişilerin Denizli Valisi Hasan Karahan, vali yardımcıları ve özel kalem müdürünün adlarını kullanarak iş adamları ve hayırsever vatandaşların ev, iş veya cep telefonlarından arandıklarının belirtildiği açıklamada, Covid-19 yardımı, solunum cihazı parası ve buna benzer bahanelerle valilik adına bağış veya yardım kampanyası adı altında para talebinde bulunduklarının tespit edildiği bildirildi.

Valiliğin böyle bir yöntemle yardım toplamasının söz konusu olmadığının belirtildiği açıklamada, “Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması önemle rica olunur” denildi.

Yorumlar

MUSTAFA SEYYAR   -  Bağlantı 2 Haziran 2020, 11:05

. . . EVET BEN 70 YAŞINDAYIM HİÇBİR MÜLKİ AMİR VATANDAŞINI ARAYIP EMİR VERİP HAL HATIR SORMAZ. VATANDAŞLA BİR İŞ OLURSA KOLLUK KUVVETLERİNİ DEVREYE SOKAR İŞİNİ YAPAR.DİĞER TARAFTAN HAKİM SAVCI VE DİĞER BÜROKRAT DA ÖYLE İNANMAYIN KANMAYIN BÖYLE YALAN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı