REKLAMI GEÇ

Whatsapp uygulaması kesintiye uğradı

Whatsapp uygulaması kesintiye uğradı

Dünyanın en popüler ve ücretsiz mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yaklaşık 2 saat kesintiye uğradı. Kesintinin tüm dünya genelinde olduğu belirtildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, kesintinin genel olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2022 Salı, 12:24

Dünyada milyarlarca insan tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp kesintisi gündem oldu. Global bir arıza olduğu belirtilen kesinti yaklaşık 2 saat sürdü.
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Whatsapp kesintisi ile ilgili açıklama yaptı. Uygulamanın servislerinde global kaynaklı kesinti yaşandığını, Türkiye’deki kullanıcıların da bu durumdan kısmen etkilendiğini belirten Sayan, “Küresel ölçekte kendi alanlarında adeta fiili tekel oluşturan dijital hizmet sağlayıcılar ve medya dağıtım servislerinin (OTT) hizmet sürekliliği açısından hesap sorulamaz olması söz konusu olamaz. Fiilen gündelik hayatın bir parçası haline gelen dijital hizmet sağlayıcıların topluma ve egemen devletlere karşı sorumlulukları olduğu yadsınamaz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yaklaşık 2 saatlik kesintinin ardından kullanıcıları tekrar Whatsapp uygulamasına erişmeye başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı