REKLAMI GEÇ

Yeniden aday gösterilen Başkan Zolan’a coşkulu karşılama: Yine birlikte başaracağız

Yeniden aday gösterilen Başkan Zolan’a coşkulu karşılama: Yine birlikte başaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Başkan Osman Zolan, bugünkü mesaisine coşkulu başladı. Yağmurun altında toplanan binlerce insanın sevgisini ilettiği Başkan Zolan, “Hizmete devam edeceğiz, yine birlikte başaracağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2024 Pazartesi, 12:52

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden aday gösterildi. Dün İstanbul’daki aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Osman Zolan ile yola devam ediyoruz” diyerek Başkan Zolan’ın yeniden adaylığını duyurdu.

Toplantının ardından kente dönen Başkan Zolan, ilk mesai gününe coşkulu kalabalığın tebrikleriyle başladı. Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan personel ve vatandaşlar, Başkan Zolan’ı tebrik etti, sevgi gösterisinde bulundu.

Yoğun yağmur yağışına rağmen Başkan Zolan’ı bekleyen kalabalık, “Beraber yürüdük biz bu yağmurda” şarkısını söyledi. Belediye önündeki dev ekranda “Büyük Şehrin Büyük Başkanı Osman Zolan” yazılı not yer aldı.

Kalabalıkla tek tek selamlaşan Başkan Zolan tebrikleri kabul etti. Ardından kısa bir konuşma yaptı. 12 yıldan bu yana Denizli’ye hizmetkar olduklarını söyleyen Başkan Zolan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle hizmet destanımız 5 yıl daha sürecek. Denizli, büyükşehir olduktan sonra hizmet alanımız genişledi ama biz sizlerle birlikte kentimizin her noktasına tüm hizmetleri eksiksiz ulaştırdık. Bundan sonra da, hep birlikte ilk günkü şevk ve azimle hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı