REKLAMI GEÇ

Yeşilova Belediye Başkanı Şenel ve eşine silahlı saldırıya Denizli’den tepki

Yeşilova Belediye Başkanı Şenel ve eşine silahlı saldırıya Denizli’den tepki

Burdur, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi, evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı. Gündemden düşmeyen Salda Gölü’ndeki koruma alanının kepçeyle talan edilmesinden sonra gerçekleşen saldırıya Denizli’deki 4 CHP’li belediye başkanı da tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2020 Pazartesi, 15:30

Son günlerde koruma altındaki bembeyaz kumlarının iş makineleriyle talan edilmesiyle gündeme gelen Salda Gölü’nün bulunduğu Yeşilova’nın CHP’li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel bu sabah silahlı saldırıya uğradı.

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ilçede Koyunlar Çeşme Mahallesi’nde ikamet eden Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin silahlı saldırısında yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan belediye başkanı ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, güvenlik güçleri asli failin yakalanması için kapsamlı çalışma başlattı.

Saldırıya Denizli’den de tepkiler geldi. Denizli’nin 4 ilçesinin CHP’li belediye başkanları saldırıya tepkilerini dile getirdi.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Nefretle kınıyorum” derken, “Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ve eşine yapılan silahlı saldırıyı nefretle kınıyorum… Mümtaz başkan yalnız değildir” dedi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Yeşilova Belediye Başkanımız ve eşinin düzenlenen bir saldırı sonucu yaralandığını üzüntüyle öğrendim. Saldırının bir an önce ortaya çıkarılmasını temenni ediyor, sayın başkanımıza ve eşine acil şifalar diliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Burdur Yeşilova Belediye Başkanımız Sayın Mümtaz Şenel ve eşinin silahlı saldırı sonucunda yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Değerli başkanımıza ve eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yapılan saldırıyı kınıyorum” derken, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise şunları söyledi:
“Burdur Yeşilova Belediye Başkanı ve eşinin menfur bir saldırı sonucu yaralandığını öğrendim. Yeşilova halkına, sayın Başkanımıza ve eşine çok geçmiş olsun, bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Acil şifalar diliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı