REKLAMI GEÇ

AİLESİYLE CAMİYE GİDEN ÖĞRENCİYE TABLET BİLGİSAYAR

AİLESİYLE CAMİYE GİDEN ÖĞRENCİYE TABLET BİLGİSAYAR

Denizli’de Namaz Gönüllüleri Platformu, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve özel bir okulun desteğiyle ‘Haydi Hep Birlikte Ailece Camiye’ etkinliği düzenledi. Etkinlikte 27 Haziran’dan 9 Ağustos’a kadar aileleriyle birlikte camiye namaz kılmaya giden 50 erkek, 50 kız öğrenciye tablet bilgisayar hediye edilecek. Çocuklarıyla camiye giden anne ve babalara da çeşitli hediyeler verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 16:37

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)
Namaz Gönüllüleri Platformu Denizli Temsilcisi Salih Tekin, çocukları namaz kılmaya teşvik etmek, ailelerin de çocuklarıyla birlikte namaz kılmalarını sağlamak için Denizli Büyükşehir Belediyesi ve özel bir okulun desteğiyle ‘Haydi Hep Birlikte Camiye’ etkinliği düzenlediklerini söyledi. Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki camilerde yapılacak etkinliğe 4-5-6-7-8’nci sınıfları bitiren kız ve erkek öğrencilerin katılabileceğini belirterek, “Etkinlikte anne ve babaların camiye gelmeleri isteğe bağlıdır. Ancak özellikle teravih namazına camiye çocukları ile birlikte gelmeleri ve çocukların camiyi sevdirilmesi amaçlanmaktadır. Etkinliğe kayıt olanlar Namaz Çizelgesi’ni alacak ve 40 gün sürecek etkinlikte camide kıldıkları her namazdan sonra çizelgeyi görevlilere imzalattıracaklar” dedi.

Kızların sadece teravih namazını camide kılacaklarını, diğer namazları kıldıklarını annesi veya yakınına çizelgeyi imzalatarak belgeleyeceklerini belirten Tekin, 9 Ağustos’ta sona erecek 40 günün sonunda ödül alacak öğrencilerin namaz konuları bilgi yarışmasıyla belirleneceğini söyledi. Tekin, dereceye giren 50 kız, 50 erkek öğrenciye tablet bilgisayar hediye edileceğini, dereceye giren öğrencilerin anne ve babalarına da çeşitli hediyeler verileceğini açıkladı. Ödüller öğrencilere törenle verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı