REKLAMI GEÇ

AK Partili Soyfidan’ı ülkücüler hackledi

AK Partili Soyfidan’ı ülkücüler hackledi

Son yerel seçimlerde AK Parti’den Merkezefendi Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan Ayhan Soyfidan’ın facebook ve twitter hesapları, kendilerini “Borteçine Siber Tim” olarak adlandıran hacker grubu tarafından ele geçirildi. Hacker timi tarafından yapılan milliyetçi söylemler içeren paylaşımları, Soyfidan’ın yaptığını düşünen takipçileri tepki gösterdi. Soyfidan, eşinin facebook hesabından kendi duvarına açıklama yazarak durumu anlatma çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 11:25

AK Partili Ayhan Soyfidan’ı facebook ve twitter’dan takip edenler, ülkücü olduğunu sandı. Sosyal medya hesaplarından Türk milliyetçiliği üzerine söylemler ve görseller paylaşılan Soyfidan’ın hacklendiği bir süre sonra anlaşıldı.

Kendilerini kendilerini “Borteçine Siber Tim” olarak adlandıran hacker grubu, son yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Soyfidan’ın facebook ve twitter hesaplarını ele geçirdi.

Facebook’ta takipçileri, Soyfidan’ın paylaşımlarını dini değerlerle bağdaşmadığı gerekçesiyle eleştirdi. Bunun üzerine Soyfidan kendi ulaşamadığı facebook sayfasının duvarına, eşinin hesabından bağlanarak açıklama yazmak zorunda kaldı. Soyfidan, “Arkadaşlar face ve twitter hesaplarım çalındı !!! Lütfen paylaşın” duyurusunu yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı