REKLAMI GEÇ

Ali Yavuzçehre toprağa verildi

Ali Yavuzçehre toprağa verildi

Denizli iş dünyasının duayen ismi Ali Yavuzçehre, son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri, iki ayrı törende Yavuzçehre’ye veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 15:20

72 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren işadamı Ali Yavuzçehre için ilk tören Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı yaptığı Denizli Sanayi Odası önünde gerçekleştirildi.

Denizli siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı buradaki tören duygusal anlara sahne oldu. Avukat olan ancak ağırlıklı olarak sanayici kimliği ile ön plana çıkan Ali Yavuzçehre, 1989-1992 yılları arasında Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanlığı, 1992-1995 yılları arasında da DSO Meclis Başkanlığı görevlerini yapmıştı.

İKİNCİ TÖREN ULU CAMİ’DE
İş adamı Ali Yavuzçehre için ikinci tören Ulu Cami’de gerçekleştirildi. Buradaki törene de katılım çok yoğun oldu. Ali Yavuzçehreyi son yolculuğuna Vali Hasan Karahan, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başta olmak üzere iş dünyasının önemli isimleri, ailesi ve sevenleri uğurladı.

ÖĞLE VAKTİ CENAZE NAMAZI KILINDI
72 yaşında hayata gözlerini yuman Ali Yavuzçehre için helallik alınmasının ardından öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından omuzlara alınan Ali Yavuzçehre, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı