REKLAMI GEÇ

Av. Yüksel Badir hayatını kaybetti

Av. Yüksel Badir hayatını kaybetti

Hukuk camiası acı üstüne acı yaşıyor. 4 Kasım’da Çallı Avukat Süleyman Altıntaş evinde ölü bulunmuştu. Altıntaş’ın Çal’da mesleğe birlikte başladığı Av. Yüksel Badir’den de acı haber geldi. Badir, beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 15:03

Denizli hukuk camiasında acı üstüne acı yaşanıyor. Çallı avukat Süleyman Altıntaş, 4 Kasım’da evinde ölü bulunmuş, kalp krizi geçirdiği öğrenilmişti.

Altıntaş’ın ölümünün ardından bir acı haber daha geldi. Süleyman Altıntaş ile Çal’da avukatlık mesleğine birlikte başlayan Av. Yüksel Badir, bir gün sonra yaşamını yitirdi.

Uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı nükseden ve hastaneye kaldırılan Yüksel Badir kurtarılamadı. Badir’in ölümü hukuk camiasını ve yakınlarını yasa boğdu. Yakın dostundan bir gün sonra yaşamını yitiren Yüksel Badir, bugün düzenlenecek törenle Çal’da son yolculuğuna uğurlanacak.

YÜKEL BADİR KİMDİR?
1965 yılında Çal’da dünyaya gelen Yüksel Badir, Çal Lisesi’nden sonra Ankara Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Süleyman Altıntaş’la Çal’da ortak avukat bürosu açarak avukatlığa başladı. Sonra Denizli’ye taşınarak avukatlığa Denizli’de devam etti. Geçirdiği rahatsızlıklar ve tedavi sürecinde ara verdiği avukatlığa Çal’a büro açarak yeniden başlamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı