REKLAMI GEÇ

Aygören Ailesi’nin acı günü

Aygören Ailesi’nin acı günü

Eski Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören’in ağabeyi Nail Aygören, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Aygören, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 6 Haziran 2013 Perşembe, 15:31

Uzun süredir ilik kanseri rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören 64 yaşındaki Nail Aygören, dün hayatını kaybetti. Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Aygören’in abisi olan ve Denizli’de Aygören Sıhhi Tesisat şirketinin sahibi olarak tanınan evli ve 2 çocuk babası Nail Aygören, dün düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Ulu Camide düzenlenen cenaze törenine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Aygören, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nail Aygören’in cenazesi, Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Yorumlar

altuğ taş   -  Bağlantı 7 Haziran 2013, 00:12

Nail abi mekanın cennet olsun. Bu apartman sensiz çok sessiz olacak.

Necati TAHAL   -  Bağlantı 6 Haziran 2013, 17:09

Allah(c.c)rahmat eylesin. Değerli insan Nail AYGÖREN;Hep güzele bakan, gönlü ruhu her zaman iyilik ile dolu,büyüğüm olarak her zaman saygı duyduğum, beraberliğimizde hep huzur veren,en çok sevdiklerin kimlerdir dediklerinde ilk sıralarda yer alan güzel insandı.Manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum.AYGÖREN Ailesinin başısağ olsun.Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı