REKLAMI GEÇ

Başkanın torunu genç yaşta hayatını kaybetti

Başkanın torunu genç yaşta hayatını kaybetti

Çardak’ta eski Belediye Başkanı Fehmi Kocatürkmen’in torunu Vural Türkmenoğlu (39), İstanbul’da hayatını kaybetti. Türkmenoğlu’nun yapılan korona testinin pozitif çıktığı öğrenildi, ancak ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından böbrek yetmezliği olarak açıklandı. Türkmenoğlu, Çardak’ta toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2020 Çarşamba, 11:15

Edinilen bilgiye göre İstanbul’da turizm sektöründe faaliyet yürüten ve bir otelde yönetici olarak görev yapan Vural Türkmenoğlu, iki gün önce rahatsızlandı. 39 yaşındaki Türkmenoğlu, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından da Haydarpaşa Numune Hastanesine sevk edildi.

Burada bir süre tedavi altına alınan Türkmenoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Türkmenoğlu’nun ölümü yapılan otopsiyle belirlendi. Covid-19 testi pozitif çıkan Türkmenoğlu’nun, böbreklerin iflas etmesinin ardından hayatını kaybettiği öğrenildi.

ESKİ BAŞKANIN TORUNU
1999-2004 yılları arasında Çardak Belediye Başkanlığı yapan Fehmi Türkmenoğlu’nun torunu olduğu olan Türkmenoğlu, bugün Çardak’ta düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Vural Türkmenoğlu, ANAP Beyoğlu İlçe Başkanlığı yapıyordu.

Kaynak:DedaHaber

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı