REKLAMI GEÇ

Besalet Küçüker’in eşi Nezahat Küçüker de koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Besalet Küçüker’in eşi Nezahat Küçüker de koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Koronavirüs, Denizli’nin köklü tekstil firması Küçüker Tekstil’in sahiplerine kabus gibi çöktü. Damat Taştan Kardaşlar’ın ardından Baba ve kurucu Besalet Küçüker’den sonra eşi Nezahat Küçüker de bu sabah yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2020 Cumartesi, 11:32

Koronovirüs Denizli’de can almaya devam ediyor… 2 Nisan’da 72 yaşındaki damat Taştan Kardaşlar’ın yaşamını yitirmesinin ardından, Küçüker Tekstil’in kurucusu, 82 yaşındaki Besalet Küçüker de 14 Nisan günü koronavirüs tanısıyla yaşamını yitirmişti.

Küçüker Tekstil’de önce damat, ardından babayı alan koronavirüs bu kez de 80 yaşındaki anne Nezahat Küçüker de yaşamını yitirdi.

Taştan Kardaşlar’ın vefatından sonra tedaviye alınan Nezahat Küçüker’in, özel bir hastanede tedavi edildikten sonra iki gün önce taburcu edildiği öğrenildi.

İki gündür evde tedavisi süren Küçüker’in bu sabah fenalaştığı ve hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Küçüker ailesi, Nezahat Küçüker’in ölümüyle koronaya üçüncü kurbanını verdi. Diğer aile fertlerinin karantina altında olduğu öğrenildi.

Nezahat Küçüker, Mustafa ve Nejat Küçüker’in anneleriydi.

Yorumlar

halil   -  Bağlantı 18 Nisan 2020, 22:40

allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır şifa versin mekanları cennet olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı