REKLAMI GEÇ

BUNU HERKES YAPIYOR

BUNU HERKES YAPIYOR

Fotoğraf sanatçısı İbrahim Güler düğün fotoğraflarını bir kulaç derine indirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2015 Salı, 11:21

Denizlili fotoğraf sanatçısı İbrahim Güler düğün fotoğrafını su altına taşıdı. Güler dünya evine giren gelin ve damatları su altında fotoğraflayarak yeni bir moda başlattı.

18082015_sualti_evlilik-fotografi-ic-2

Yeni evlenen çiftler nikah sonrası veya nikah öncesi gelinlik ve damatlıkları ile birlikte Denizli’ye yakın sahil kentlerine Güler’e su altında fotoğraf çektirerek en güzel günlerini ölümsüzleştiriyorlar.

18082015_sualti_evlilik-fotografi-ic

Sahil kentlerine gitmek istemeyen yeni çiftler UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan Pamukkale’nin sularında kendilerini İbrahim Güler’in objektifine bırakıp o anlarını ölümsüzleştiriyorlar.

18082015_sualti_evlilik-fotografi-ic-1

Sadeleşmiş düğün resimlerinin artık geride kaldığını dile getiren fotoğraf sanatçısı İbrahim Güler,”Üç yıldan buyana yeni evli çiftler en mutlu günlerini değişik mekanlarda ve değişik ortamlarda ölümsüzleştirmek istiyor. Önceden yeni evli çiftler stüdyoda ve düğün salonlarında resimlerini çektirirdi. Şimdi ise denizin serin sularında veya havuz da o anlarını ölümsüzleştiriyorlar. Dış çekimlerde farklılık isteyen gelin damatlar, su altı çekimlerine daha fazla rağbet göstermeye başladı” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı