REKLAMI GEÇ

O Ses Türkiye’ye veda etti

O Ses Türkiye’ye veda etti

O Ses Türkiye Yarışması elemelerinde birçok rakibini geride bırakan Denizlili 16 yaşındaki Buse Fulya Yılmaz, finale iki hafta kala elendi. Yaşadıklarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Buse, müzik hayatına yarışmada tanıştığı Gökçe ile bir grup kurup devam etmek istediğini söyledi. Buse, O Ses Türkiye’ye bir ege türküsüyle veda etti.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2012 Pazartesi, 10:38

O Ses Türkiye yarışmasında birbiri ardına engelleri geçerek Denizli’yi hem gururlandıran hem de heyecanlandıran 16 yaşındaki genç yetenek Buse Fulya Yılmaz, dün akşam gerçekleştirilen canlı performansın ardından elendi. Finale iki hafta kala elen Buse, “Hiç üzgün değilim. Hayalini bile kuramayacağım bir ortamda bulundum. Benim için çok güzel bir tecrübeydi. Çok güzel arkadaşlıklar edindim” diye konuştu.

Yarışmanın dünkü elemelerinde iki ayrı performans gösteren Buse Fulya Yılmaz, ikinci performansında çok okumak istediği “İki Keklik” türküsünü seslendirdi. İlk kez türkü okuduğunu söyleyen Buse, özellikle bir Ege Türküsü okumayı çok istediğinin de altını çizdi.

Hadise’nin takımındaki diğer arkadaşları Nurullah ve Bihter ile birlikte bir sonraki tura geçmek için ter döken Buse, eleme kısmına geldiğinde sanki eleneceğini biliyor gibi kendinden emin ve güler yüzlü bir şekilde sonucu bekledi.

Hadise’nin gece çok iyi performans gösterdiği için Bihter’i tercih ettiğini söylemesinin ardından güzel sözlerle yarışmaya veda eden Buse Fulya Yılmaz, bundan sonraki müzik hayatına yarışmada tanıştığı Gökçe ile bir grup kurarak devam etmek istediğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı