REKLAMI GEÇ

Çocukluk aşkıyla cezaevinde evlendi

Çocukluk aşkıyla cezaevinde evlendi

Denizli’nin Kale İlçesi’nde düğün hazırlıkları yaparken yaralama suçundan cezaevine giren 23 yaşındaki Hüseyin Kandemir ile çocukluk aşkı 20 yaşındaki Melahat Koçkaya, cezaevinde düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Nikahı kıyan Kale Belediye Başkanı MHP’li İsmail Yarımca, çifte saat hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2013 Pazartesi, 17:45

Mehmet EKŞİM/ KALE (Denizli), (DHA) –

Düğün hazırlıkları yaparken 5 ay önce yaralama suçundan dolayı tutuklanan ve toplam 21 ay hapis cezası alan Hüseyin Kandemir, çocukluk aşkı Melahat Koçkaya ile Denizli Kale Cezaevi’nde evlendi. Kale Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kale Ceza İnfaz Kurumu’nun özel izniyle gerçekleşen nikahı, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini infaz koruma memurları yaptı.

Başkan Yarımca, genç çifte sıkıntılı günlerini aşmaları için moral verirken, Melahat Koçkaya ve Hüseyin Kandemir, “Evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna “Sonsuza dek evet” dedi. Nikahın kıyılmasının ardından genç çift birbirlerine pasta yedirdi. Dinar’da oturan ve çalışmayan Melahat Koçkaya, çocukluktan bu yana aşık olduğu Hüseyin Kandemir’in soyadını taşıyacağı için mutlu olduğunu ifade edip, 7 yılın ardından mutluluğu bugün yakaladıklarını belirtti.

Düğün hazırlıkları yaparken yaşadığı talihsiz bir olay yüzünden mahkumiyet aldığını kaydeden Hüseyin Kandemir, cezaevinde evlendiğinden dolayı hüzünlü olduğunu dile getirip, “En mutlu günüm cezaevinde olmasaydı iyi olurdu ama nasip böyleymiş. Çocukluk aşkımla evleniyorum. Bir ömür boyu mutlu olacağız” diye konuştu. Başkan Yarımca, çifte günün anısına Kale görünümlü bir saat hediye etti.

Yorumlar

hüseyin kandemir   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 05:07

Allaha çok şükür çıktım dügünümüze tüm hemşerilerimizin ve nikahimi yapan yapılmasında çok yardımcı olan sayın sevdihği ve ceza evi yönetimini başkanımız İbrahim yarimcayi 07\13\2015 te Anafartalar mah 2192sok no 1 de dügünümde sizlerinde görmek iste

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı