REKLAMI GEÇ

Deneyimli öğretmen, sevilen isim Muhsin Çınargür, koronavirüse yenildi

Deneyimli öğretmen, sevilen isim Muhsin Çınargür, koronavirüse yenildi

TEV Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhsin Çınargür, koronavirüse yenildi. 61 yaşındaki deneyimli öğretmenin ölümü milliyetçi ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2021 Salı, 16:05

TÜRK Eğitim Vakfı (TEV) Anadolu Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Muhsin Çınargür, koronavirüs belirtileri üzerine hastaneye giderek test yaptırdı. Testin pozitif çıkması üzerine Çınargür, evinde karantinaya alındı ve tedavisine evde devam edildi.

Evde karantina sürecinde durumu kötüleşen Çınargür, hastanede tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden deneyimli öğretmen doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Çınargür, bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Çınargür’ün ölümü milliyetçi ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Denizli Türk Ocakları Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, eğitim camiasına baş sağlığı dilenerek, “Üyemiz Muhsin Çınargür hocamız Hakk’a yürümüştür. Muhsin hocamız, yeri doldurulması zor olan, renkli, çok yönlü; öğrenci babası, işine, ailesine, öğrencilerine, Türk Devleti’ne ve milletine sevdalı biriydi. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” denildi.

Yorumlar

Teval mezunu   -  Bağlantı 11 Mayıs 2021, 19:38

Muhsin hocamın yeri zor doldurulur. çok değerli bir kişiydi. Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun inşallah

soru yorum   -  Bağlantı 11 Mayıs 2021, 17:42

Öğretmenlik en saygın meslek ( olmalı ), bir öğretmen hiç kolay yetişmiyor, toplumun rehberi öğretmenler, nesillerin eğitim öğretim sorumluları öğretmenler, Allah rahmet etsin.

eskitevalli   -  Bağlantı 11 Mayıs 2021, 16:17

Canım hocam, Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabır versin. Öğrencileri ile çok güzel diyaloğu vardı, çok severdik, çok üzgünüm.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı