REKLAMI GEÇ

Denizde epilepsi nöbeti geçirdi, hayatını kaybetti

Denizde epilepsi nöbeti geçirdi, hayatını kaybetti

Epilepsi hastası 14 yaşındaki Ahmet Burhan Özdemir, tatil için gittiği Fethiye’de denizde epilepsi nöbeti geçirdi. Yakınları tarafından kurtarılan, ancak çok miktarda su yutan Ahmet Burhan, Fethiye Devlet Hastanesi’nde yaşam mücadelesini kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2021 Çarşamba, 11:11

Çameli’de bir bankada çalışan Mehmet Özdemir, ailesiyle tatil yapmak için Muğla’nın Fethiye ilçesine gitti. Epilepsi hastası 14 yaşındaki oğlu Ahmet Burhan Özdemir de, yüzmek için denize girdi.

Denizde epilepsi nöbeti geçiren Ahmet Burhan çırpınmaya başladı. Ailesi ve çevrede bulunanlar tarafından denizden çıkarılan gence ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ahmet Burhan müdahalenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Pazar gününden beri yoğun bakımda olan çocuk dün yaşam mücadelesini kaybetti.

Ahmet Burhan’ın cenazesi bugün adli tıp raporu için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi.

Bu sene 9’ncu sınıfa geçecek olan talihsiz çocuğun cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından, Çameli’de Yeni Mahalle Mezarlığı’na defnedilecek.

Yorumlar

yorum03   -  Bağlantı 25 Ağustos 2021, 15:04

merhaba öncelikle Allah rahmet eylesin. Ama epilepsi nöbetinin özellikle vurgulanması hoş değil bence epilepsi hastası veya yakını olan birçok kişi okuyacak ve malesef tereddütleri dahada artacak.Bunu ancak yaşayan kişiler anlayabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı