REKLAMI GEÇ

Tedaviye gitmemek için kendini eve kilitledi

Tedaviye gitmemek için kendini eve kilitledi

Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi’nde, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen 21 yaşındaki F.Ş., tedavi için kendisini hastaneye götürecek sağlık ekiplerine, kilitli kapıyı açmadı. Polisin ikna çabaları da sonuç vermeyince, çilingir yardımıyla eve giren ekipler, F.Ş.’yi ambulansla hastaneye götürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 17:21

Ramazan ÇETİN/(DHA)
Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürülen F.Ş.’nin ailesi, çocuğunun tedavi olması için Denizli Devlet Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma, Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM) Bölümü’ne başvurdu. Başvuru üzerine eve sağlık ekibi sevk edildi.

Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi 282 Sokak’ta oturan F.Ş., eve gelen sağlık ekiplerinin kendisini götürmemesi için kapıyı kilitledi.

Evin önüne gelen sağlık ekiplerini gören F.Ş. kimsenin içeri girmesine izin vermedi. Bunun üzerine F.Ş.’nin ailesi polisten yardım istedi. Eve gelen polis ekipleri, F.Ş.’yi ikna etmeye çalıştı, ancak kapıyı açtıramadı.

Daha sonra olay yerine çilingir çağırıldı. Çilingirin kapıyı açmasıyla polis eve girdi. Polis, F.Ş.’yi evin içinde ikna etti. F.Ş., ambulansla hastaneye götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı