REKLAMI GEÇ

Pamukkale Sulama Birliği’nde 2 yıldır maaş alamayan işçi isyan etti

Pamukkale Sulama Birliği’nde 2 yıldır maaş alamayan işçi isyan etti

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), Valilik her kapıyı çaldı ama sonuç alamadı. Pamukkale Sulama Birliği işçisi, “Alın terinin değeri yok. Büyük adaletsizliğin karşısında kimse bir şey yapamıyor” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2017 Salı, 11:08

Valiliğin Halk Günü’ne katılan iki çocuk babası 33 yaşındaki Hüseyin Kaya ve mesai arkadaşlarının sorunu, ülkemizde emek hırsızlığına karşı ne yargının ne de devletin hiçbir şey yapamadığının somut göstergesi.

Hüseyin Kaya, Halk Günü’ne katıldı, “Daha önce BİMER’e de şikayette bulundum sonuç yok. 2 yıldır çalıştığım Pamukkale Sulama Birliği’nden hiç maaş alamadım. Bazı arkadaşlarım icraya verdi ama avukatlar da maaşları haciz yoluyla alamıyor. Sulama Birliği, su bedeli olarak tarım arazilerini sulayanlardan parayı alıyor ama ortada para görünmediği için icra yoluyla falan maaşları tahsil etmek mümkün değil. Son çarem Valilik. Araya girin, maaşımı ödesinler. İki çocuğum var” dedi.

Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Hüseyin Kaya’nın sorununu not ettirdi, “Siz BİMER’e şikayette bulunsanıza” dedi. Kaya, “BİMER’e başvuruda bulundum sonuç yok” yanıtını verdi. Vali Yardımcısı bu kez sessiz kaldı.

Kaya ise, 5 dakika salonda bekledikten sonra bir sonuç çıkmayacağını anlayınca ayrıldı.

Yorumlar

Ali Osman   -  Bağlantı 11 Temmuz 2017, 18:02

vatandasin derdine dermen olmus valiyardimcimiz. kaymakami vali yerler kaymagi halk sogan ekmek yiyelim gel zeynebim .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı