REKLAMI GEÇ

Anne Çaputçu’dan duygulandıran paylaşım

Anne Çaputçu’dan duygulandıran paylaşım

Genç yaşta kaybettiğimiz Sadık Emre Çaputçu’nun annesi Engin Kısmet Çaputçu, oğlunun 7 Temmuz 2014’de denizlihaber.com’da yayınlanan köşe yazısını paylaştı, yazdıklarıyla duygulandırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2017 Cumartesi, 16:21

Yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesinde önemli bir mesafe kazanmasına rağmen kaptığı enfeksiyon nedeniyle 7 Haziran 2015’te, henüz 36 yaşındayken aramızdan ayrılan işadamı ve denizlihaber.com köşe yazarı Sadık Emre Çaputçu unutulmuyor.

Genç yaşta aramızdan ayrılan ve sevenlerini yasa boğan Sadık emre Çaputçu’nun annesi Engin Kısmet Çaputçu, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile bir kez daha duygulandırdı.

Acılı anne Engin Kısmet Çaputçu, oğlu Sadık Emre Çaputçu’nun 7 Temmuz 2014’te denizlihaber.com’da yayınlanan “İlle de turizm diyorsan bunları bil” başlıklı yazıyla birlikte, acıları tazeleyen, duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Anne Çaputçu, “2014’de sevgili oğlum SADIK EMRE ÇAPUTCU’nun yazısı. Oğlum nurlar içinde uyu. Denizli’de değişen bir şey yok, kafa yapısı aynı, şehir aynı. Senin gibi misyonu, vizyonu geniş iyi yürekli, donanımlı kullarını maalesef Rabbim bu dünyaya çok görüyor ve yanına alıyor” yazarak, Sadık Emre Çaputçu’nun sevenlerini bir kez daha duygulandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı