REKLAMI GEÇ

Denizli Şiir Otel’de rüya gibi evlilik teklifi

Denizli Şiir Otel’de rüya gibi evlilik teklifi

Viyana’da yaşayan çılgın gurbetçi sevdiği kadına evlenme teklifi için kilometrelerce yol kat edip Denizli’ye geldi. Unutulmayacak bir evlilik teklifi için internetten araştırma yaparken Şiir Otel’i bulan çılgın aşık, otel yöneticileriyle birlikte hazırladığı hoş sürpriz sonrası “evet” i aldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2012 Pazartesi, 16:02

Dünyanın en ilginç konseptlerinden birine sahip olan Denizli şiir otel, farklı ve anlamlı sürprizlere de ev sahipliği yapıyor. Bu olayların en güzel örneklerinden biri önceki gün yaşandı.

Oteli arayan Soner Özkaya, Viyana’da yaşadığını ancak sevdiği kadına evlenme teklifi için Şiir Otel’de konaklamak istediklerini iletti. Teklifin üzerine otel yetkilileri ile gurbetçi genç Soner Özkaya bir süre önce nişanlandığı hayatının kadınına birlikte sürpriz bir gece organize etmeyi kararlaştırdı.

Günler süren telefon görüşmesi, verilen siparişler, yapılan hazırlıkların ardından Özkaya ve nişanlısı Aybala Kurt için geçen hafta otelde rezervasyon yapıldı.

Çılgın aşık ve nişanlısı için içi mini barından farklı ikramlarına kadar birçok şeyle donatılmış lüks bir otomobil çiftin en sevdiği arkadaşlarını da alarak Çardak Havalanı’na gitti.

Otomobil, genç çift ve arkadaşlarını alarak otele getirirken otel yönetimi, bu sürpriz evlilik teklifi için otelin bir katını genç çifte rezerve etti. Yemek salonlarından biri çift ve çiftin arkadaşları için özel olarak hazırlandı.

Akşam yemeğinin ardından odalarına doğru yola çıkan Soner Özkaya’nın asıl sürprizi bu dakikalarda başladı. Otel katına geldiklerinde nişanlısını tamamen mumların aydınlattığı bir koridordan odalarına geçen çift, burada uzun süre akıllardan çıkmayacak denli romantik bir sürprizle karşılaştı.

Baştan aşağıya mumlar, çiçekler, balonlar ve özel figürlerle süslenmiş odanın bir duvarında “benimle evlenir misin” yazıyordu. Odada ünlü şairlerin şiirleri ve genç çiftin fotoğraflarıyla donatılmış özel bir kitapçığa kadar her şey düşünülmüştü.

Karşılaştığı unutulmaz sürprizle resmen şok geçiren Aybala Kurt, Soner Özkaya’nın rüya gibi evlilik teklifine “evet” yanıtı verdi.

Hangi yaşta olursa olsun her kızın, kadının rüyalarına girecek bu organizasyonu en başından sonuna kadar planlayıp büyük bir keyifle yürüttüklerini söyleyen Şiir Otel Satış Pazarlama Şefi Gülsen Koyuncuoğlu, “Soner bey ile belki 200-250 telefon görüşmesi yaptık. Hazırladığımız sürprizler sadece bunlarla sınırlı değil onları sır gibi saklıyoruz dedi. Bu organizasyonumuzdan esinlenerek sevdiklerine, doğum günlerin de, evlilik yıldönümlerin de ve diğer özel günlerin de farklı sürprizlerle unutulmaz anlar yaşatmak isteyen her yaştan çılgınların yanındayız” diye konuştu.

Yorumlar

nazlı   -  Bağlantı 22 Kasım 2012, 14:22

çok güzel yaa 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı