REKLAMI GEÇ

Hergün 15 dakika “Duran Adam” eylemi yapıyor

Hergün 15 dakika “Duran Adam” eylemi yapıyor

Denizli’de Çınar Polis Merkezi’nin önü 5 ayı aşkın süredir her gün gerçekleşen tek kişilik bir “Duran Adam” eylemine sahne oluyor. Esnaf, Ahmet Hamdi Şekerci, her gün bıkmadan buraya geliyor ve 15 dakika süreyle gündemde kendisini rahatsız eden hangi gelişme varsa tepkisini ortaya koyuyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2013 Salı, 14:52

Adı Ahmet Hamdi Şekerci… Her gün Ahi Sinan Caddesi üzerinde Çınar Polis Merkezi’nin karşısında saat 10:00’da 15 dakika süreyle “Duran Adam” eylemi yapıyor. Bu eylemini Haziran ayından itibaren 5 ayı aşkın süredir, devam ettiriyor.

Peki neyi protesto ediyor? Demirciler Caddesi’nde esnaflık yapan Hamdi Hamdi Şekerci, son dönemde ülkede yaşananlara, haksızlıklara tahammül edemediğini bunlara karşı bir duruş sergilemek istediğini söylüyor. Protesto edeceği konu ise o günün gazete sayfalarına taşınan gündemlerden biri oluyor.

Ahmet Hamdi Şekerci, “Bana en çok acı veren, hükümetin PKK ile başlattığı süreç. Bir İstiklal Savaşı Gazisi’nin torunu olarak yaşananlar, ağırıma gidiyor. Slogan atmıyorum, bağırmıyorum, kimseyi rahatsız etmiyorum. Sadece her gün 15 dakika orada bekliyorum. İnsanların olup bitenlerin farkına varmasını sağlamaya çalışıyorum. Eylemimi karakolun karşısında yapıyorum. Ancak kimseye rahatsızlık vermediğim için güvenlik görevlileri de müdahale etmiyor. Beni ve toplum vicdanını rahatsız eden her durumu bu şekilde protesto etmeye devam edeceğim” diyor.

Yorumlar

mahir.dağ   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 17:58

İyi fikir yakında bende başlıyorum benim
sebeten çok magduriyetim engelli olarak
iş bulamıyorum emekli engelliyim yetmiyor
İki çocok büyütnek için çalışmam gerek
Bu yüzden iş arıyorum koskoca denilide
İşveren biride insiyatifini kullanmıyor
Varsa yoksa çıkar peşindeler

fehmi   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 15:17

Sözcü gazetesini okuyorsa daha çok bekler orada 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı