REKLAMI GEÇ

Böyle bir insanlık ayıbı görülmedi

Böyle bir insanlık ayıbı görülmedi

Denizli’de, gazetecileri arayan vatandaşların ihbarı, görenlerin kanını donduran bir insanlık dramını ortaya çıkardı. Sırakapılar Mahallesi’ndeki evinde terk edildiği aşikar 81 yaşındaki Orhan Kılıç, gazeteciler tarafından bir ayağı çürümüş ve kurtlanmış bir şekilde acılar içinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2012 Perşembe, 10:41

Sosyal Hizmet il Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Sırakapılar Mahallesi Muhtarı ya da sakinleri … Sizce hangisinin 81 yaşındaki Orhan Kılıç’tan haberi vardı…

Denizli’nin Sırakapılar Mahallesi’nde yaşam savaşı veren işitme engelli işçi emeklisi Orhan Kılıç, dün kendilerine gelen bir ihbarın ardından evine giden gazeteciler tarafından bir ayağı çürümüş, kurtlanmış ve neredeyse kopmak üzereyken, acılar içinde bulundu…

Belli ki uzun süre önce ayağında çıkan bir yaranın büyüyerek kangrene çevirdiği ve bu süreçte hiçbir sağlık desteği almayan 81’lik Orhan Kılıç’ın imdadına yetişen gazeteciler, Denizlililerin uzun yıllar boyunca hafızalarını çıkaramayacağı ibretlik bir ayıbı, utancı belgeledi.

Evde talihsiz adamı acılar içinde yatarken gören gazeteciler 112’yi arayarak acil destek istedi. Yaşlı adam 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi evde yapıldıktan sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

_______________

_______________

Doktorlar, yaşlı adamın kurtulması için çürüyen ayağının bulun8duğu sağ bacağının diz hizasından kesilmesi gerektiğini söyledi.

Komşuları Orhan Kılıç’ın durumuna üzüldüklerini belirterek, yakınlarının ilgilenmemesine tepki gösterdi. Komşuları, yaşlı adamın eşinin öldüğünü ve bir oğlunun bulunduğunu bildiklerini dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, konuyla ilgili araştırma başlattıklarını belirterek, “Hastaneye hemen bir ekip gönderdik. Orhan Kılıç’ın durumunu öğreneceğiz. Gereken her türlü önlemleri alacağız” dedi.

Yorumlar

nehir   -  Bağlantı 8 Ağustos 2012, 12:00

son zamanlarda insanların insanlara yaptığı kötülükleri görüyorum içim parçalanıyor nasıl yapılabilir diye düşünüyorum anlam veremiyorum?
içinde insanlık duygusu olan bir insan bir evlat nasıl olur da onu besleyip büyüten babasıyla ilgilenmez ,bu hale gelmesine göz yumar,komşuları nasıl kayıtsız kalır???Pes diyorum gerçekten insanlık ölmüş.

Ayhan   -  Bağlantı 26 Temmuz 2012, 11:50

bu mübarek Ramazanin gününde, bizler daha halen hangi Müslümanliktan konusuyoruz, isimiz sözümüz müslümanliga geldimi mangalda kül birakmayiz, Maneviyat bitmis yok olmus tükenmis, hersey Maddiyat olmus, Evlatlar Anaya Babaya ilgi duymaz sahip cikmaz olmuslar, yaziklar olsun böyle insanliga böyle evlatlara böyle kolum komsuya, KENDISI TOK KOMSUSU AC YATAN BIZDEN DEGILDIR, bir hayvan dahi yavrusuna terk etmiyor sahip cikiyor, hani merhamet, hani vicdan, hani acima dugulari, hani insanlik nerede, yaziklar olsun böyle topluma, hersey para degil, biraz insanlikta lazim, milletin kafasina tek sey yerlesmis dolandirmak calmak cirpmak, birden zengin olmak, zengin olsaniz ne yazar, Müslümanlar herkes dogru olmalidir Müslümanliga yakisan budur dogru dürüst bir Mümin bir Insan, bir Kul olmalidir, yeri geldiginde Din ile Iman ile insanlarin duygularini sömürürüz, YAZIKLAR OLSUN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı