REKLAMI GEÇ

Bu kızlar babalarının yolunda

Bu kızlar babalarının yolunda

Denizli’de ismiyle marka olmuş mimar babaların kendileri gibi mimar olmuş kızları dikkat çekiyor. Bunlardan biri de Denizlihaber.com yazarlarımızdan eski belediye başkanı mimar Ziya Tıkıroğlu ve kızı Kamile Sezin Demireren. Tıkıroğlu, MİMO gecesinde mesleğinde 30 yılını dolduran Mimar Kamile Sezin Demireren’e, 20. yıl plaketini verdi. Geceye Tıkıroğlu gibi mimar babalar ve kızları damgasını vurdu

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2013 Salı, 18:01

Denizli’de başarılı mimar babalarınh kızları da izinden geliyor. Kentin ismiyle marka olmuş ünlü mimarlarının kızları, babalarının mesleğini tercih etti.

Bunlardan biri de Denizlihbar.com ailesinin fertlerinden eski Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve kendisi gibi mimar olan kızı Kamile Sezin Demireren.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin her yıl düzenlediği geleneksek yemekli “oda gecesi” Karahayıt Colossae Termal Otel’de gerçekleştirildi.

Gecede, meslekte 25, 30, 35 ve 40 yılı ve üzerini doldurmuş mimarlara “başarı ve şükran plaketleri” takdim edilirken, Denizli’nin tanınmış mimarları “meslek kıdem plaketlerini” kızları, eşleri ve babalarının elinden almanın mutluluğunu yaşadı.

Gecede, Denizli’nin en çok okunan gazetesi Denizlihaber.com’un köşe yazarı, eski belediye başkanı ve Mimar Ziya Tıkıroğlu da, Meslekte 30. yılını dolduran kızı Kamile Sezin Demireren’e plaketini veren şanslı babalardan idi.

Ayrıca, Turgay Üçyıldız’a kızı İç Mimar Gül Üçyıldız, Oğuz Dalaman’a kızı mimar Buket Dalaman Toker, Mustafa Yardım’a kızı Nurgül Yardım ve Ahmet Yoldaş’a kızı Ceren Yoldaş plaketlerini verdi.

Mimar Haluk Tellioğlu 30’uncu yıl plaketini ise eşi Necla Tellioğlu’nun elinden aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı