REKLAMI GEÇ

Denizlili gazeteci Bayındır vefat etti

Denizlili gazeteci Bayındır vefat etti

Denizlili gazeteci Selamettin Bayındır, İzmir’de vefat etti. 71 yaşında vefat eden usta gazetecinin cenazesi İzmir’de toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 11:59

Uzun yıllar Ege Bölgesi’nin etkin gazetelerinden Yeni Asır’da çalışan Selamettin Bayındır, daha çok spor yazılarıyla tanınıyordu. Denizlispor’u 2. ligde şampiyonluğa oynadığı yıllarda ve daha sonra 1. lig ile Süper Lig dönemlerinde yakından takip eden Bayındır, bir süredir tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti.

Bayındır’ın cenazesi, Bornova Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Asır gazetesi çalışanları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

MESLEĞE LİSEDE BAŞLADI
Selamettin Bayındır, 1945 yılında Acıpayam’da doğdu. Liseye devam ederken yerel denizli gazetesinde muhabir olarak çalıştı.1967’de yerel Şafak gazetesini yayımladı ve bu nedenle yüksek öğrenimini yarıda bıraktı.

Vatani görevini yaptıktan sonra mesleğini İzmir’de sürdürmeye karar verdi. Uzun yıllar Yeni Asır gazetesinde çalıştı. Spor muhabirliği ve spor servisi müdürlüğü yaptı, köşe yazıları yazdı. Sabah gazetesinin İzmir ve Ege temsilciliği görevlerinde de bulunan Bayındır, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD İzmir Şubesi Yönetim kurullarında görev aldı. Çok sayıda başarı ödülünün sahibi olan Bayındır, evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı