REKLAMI GEÇ

Denizlili öğretmenden müzikte yetenekli çocuklara yardım çağrısı

Denizlili öğretmenden müzikte yetenekli çocuklara yardım çağrısı

Denizlili müzik öğretmeni Yasemin Atmaca, görev yaptığı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde müzik yeteneği olan çocukların gelişimi için duyarlı kesimlerin yardım ve desteğini bekliyor. “Kullanmadığınız bir müzik aletini bağışlamak onları çok ama çok mutlu edecek” diyerek, görev yaptığı okuldaki öğrencilerin kullanabileceği enstrümanları sağlayabilmek için duyarlı kesimleri yardım ve bağışta bulunmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 08:30

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nden mezun oldu. İki yıl önce de ilk ataması yapılarak, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Ceylanlı Takuşlar Ortaokulu’nda müzik öğretmeni olarak göreve başladı. Mesleğini, müziği ve öğrencilerini çok seven Yasemin Atmaca, yetenekli çocukların müzik alanında kendilerini geliştirmeleri için de yoğun çaba harcıyor.

denizli-dogu-da-ogretmen-müzik-enstrümani-ic-1

En büyük sıkıntısı ise, çocukların çalabileceği enstrümanların okulda bulunmaması. Bunun için kolları sıvayan Yasemin Atmaca, önce dostlarına duyurdu okulun ihtiyaçlarını. Ardından da Denizlihaber.com aracılığıyla tüm duyarlı kesimlere “Çocukluğunuzda kullandığınız, bugün bir kenarda duran keman olabilir, akordeon veya melediko olabilir. Bağışlarınızı bekliyoruz” çağrısında bulundu.

denizli-dogu-da-ogretmen-müzik-enstrümani-ic

Görev yaptığı okulda müziğe yetenekli çocukların kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak isteyen duyarlı kesimlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Atmaca, 45-50 öğrencinin kullanabileceği değişik enstrümanlar edinmek istediklerini, ancak bunun maliyetli olduğunu, bu nedenle de melodika ile başlamak istediklerini ifade etti.

denizli-dogu-da-ogretmen-müzik-enstrümani-ic-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı