REKLAMI GEÇ

Denizlili sanatçı, usta oyuncu Turan Özdemir’i böyle uğurladı

Denizlili sanatçı, usta oyuncu Turan Özdemir’i böyle uğurladı

Sanat dünyası usta oyuncu Turan Özdemir’e ağlıyor. Beykoz’daki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Turan Özdemir, birçok film ve dizide rol alsa da “Dondurmam Gaymak” filmiyle efsane olmuştu. 2014 yılında Denizli’ye çekim için gelen usta oyuncu, Denizlili öğretmen-karikatürist Mehmet Selçuk ile bir araya gelmiş, keyifli bir buluşma gerçekleşmişti. Selçuk, 4 yıl önce çekilen görüntüleri bu kez usta oyuncuyu anmak için paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2018 Salı, 12:25

Dondurmam Gaymak’ın başrol oyuncusu Turan Özdemir hayatını kaybetti. Hayatını Bodrum’da sürdüren ve dizi çekimleri için Beykoz’a giden Özdemir’e telefonla ulaşamayan ailesi bir yakınından yardım istedi, eve giden yakını usta oyuncunun cansız bedeni ile karşılaştı.

Kalp krizinden öldüğü belirlenen Turan Özdemir, çarşamba günü (yarın) toprağa verilecek.

USTA OYUNCU DENİZLİ’YE GELMİŞTİ
Usta oyuncu Turan Özdemir, 2014 yılının Ekim ayında çekim için Denizli’ye gelmiş, karikatürist-öğretmen Mehmet Selçuk ile buluşmuştu.

Bu keyifli buluşmada gerçekleştirilen şiveli sohbet ortamda bulunanları kahkahaya boğmuş, ortaya keyifli anlar çıkmıştı.

Usta oyuncu Turan Özdemir’i öğretmen olarak görev yaptığı Denizli Anadolu Lisesi’ne de götüren ve burada öğrencilerle söyleşide buluşturan Mehmet Selçuk, “Ağabeyim gibi sevdiğim usta oyuncu Turan Özdemir’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

İşte Denizli’ye gelen Turan Özdemir’in Mehmet Selçuk ile yaptığı o keyifli sohbet:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı