REKLAMI GEÇ

Denizli’nin ilk trafik polisiydi

Denizli’nin ilk trafik polisiydi

Denizli’nin ilk trafik polisi Hacı Yüce, Pelitlibağ Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda 78 yaşında yaşamını yitirdi. Yüce’nin cenazesi, Denizli emniyet camiasının da katıldığı bir törenle Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Denizli’nin ilk trafik polisi olan Hacı Yüce, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Pelitlibağ Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yüce’nin cenazesi, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Meslektaşları, onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Evli ve 4 çocuk babası olan Hacı Yüce, aynı zamanda Türkiye’nin de ilk trafik polislerinden biri. 10 bin 27’nci polis memuru olma özelliği taşıyan Yüce, Denizli’de 27 yıl görev yaptı.

Yüce’nin cenaze törenine katılan Denizli İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Yüce’nin Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü olan 10 Nisan’da toprağa verilmesinin de son derece anlamlı olduğuna dikkat çekti. Yüce’nin, uzun yıllar teşkilatta onuruyla görev yaptığını söyleyen Erkan, “Rahmetliyi uğurlamak için teşkilatın tüm üst düzey amirleriyle birlikte buradayız. Yüce, Denizli tarihinin önemli bir parçasıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı