REKLAMI GEÇ

Denizli’nin sevilen doktoru Cemal Özkan korona kurbanı

Denizli’nin sevilen doktoru Cemal Özkan korona kurbanı

Denizli Devlet Hastanesi’nde 1985 yılından bu yana üroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Cemal Özkan koronavirüse yenildi. 10 gün önce yapılan korona testi pozitif çıkan ve Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Dr. Özkan kurtarılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2020 Pazar, 14:42

Denizli’nin sevilen doktorlarından üroloji uzmanı Dr. Cemal Özkan, yaklaşık 10 gün önce kendini iyi hissetmediği için hastaneye başvurdu. Dr. Özkan’ın yapılan korona testi pozitif çıkınca Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

10 gündür Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altında tutulan Dr. Cemal Özkan, yapılan tüm müdahaleye rağmen bugün sabah saatlerinde korona nedeniyle hayatını kaybetti.

İYİ BİR SPORCU VE MÜZİK TUTKUNUYDU
Denizli’de uzun yıllar doktor olarak hizmet veren ve sevilen bir isim olan Dr. Cemal Özkan, 1985 yılında Denizli Devlet Hastanesi’nde başladığı görevini bir süre önce noktaladı ve emekliye ayrıldı. Emeklilik yaşamı da aktif olan Dr. Özkan kendini sanata ve spora verdi.

Atletizme olan ilgisi ile bilinen Dr. Özkan, masterler kategorisinde 5.000 ve 10.000 metre ile maraton koşularına katıldı, Balkan Şampiyonu oldu, sayısız Türkiye derecesine imza attı.

AİLENİN DİĞER FERTLERİ NEGATİF
Maratonun yanı sıra müziğe de ilgisi olan Dr. Cemal Özkan, evli ve 2 çocuk babasıydı. Dr. Özkan’ın korona testinin pozitif çıkmasının ardından eşi ve çocuklarına da test yapıldığı, hepsinin sonuçlarının da nefatif olduğu öğrenildi.

Dr. Cemal Özkan, sessiz bir şekilde son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı