REKLAMI GEÇ

Duran Adam Denizlili çıktı

Duran Adam Denizlili çıktı

Pazartesi akşamı Taksim Meydanı’nda hareketsiz bekleyerek başlattığı eylemle “Duran Adam” adıyla direniş eylemlerinin fenomeni haline gelen Erdem Gündüz’ün lise öğrenimini Denizli’de tamamladığı ortaya çıktı. Erdem Gündüz, Denizli Merkez Endüstri Meslek Lisesi mezunu.

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2013 Salı, 16:28

Türkiye O’nu Pazartesi akşamı Taksim Meydanı’nda hareketsiz bir şekilde başlattığı ilginç eylemle tanıdı. Polisin Gezi Parkı’na müdahalesini tek kişilik sessiz eylemiyle protesto etti. Eylem kısa sürede sosyal medyada duyuldu ve büyük destek buldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Erdem Gündüz ayrıldı, polis amirinin telsizden ‘Sabit duranları alın’ anonsuyla meydanda bekleyenler gözaltına alındı. Duran Adam eylemi salgın gibi yayıldı. Türkiye genelinde, hatta ABD’de bile bu eyleme destek verenler fotoğraflarını paylaştı.

DENİZLİ EML MEZUNU
Bir dönem Denizli’de yaşadığı ortaya çıkan 34 yaşındaki Erdem Gündüz, o dönem adı Merkez Endüstri Meslek Lisesi olan Şehit Öğretmen Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi mezunu.

Denizli’de kaldığı dönemde ailesinin çocuk yuvası işletmeciliği yaptığı öğrenilen Erdem Gündüz, Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Ege Üniversitesi Dans Tiyatrosu Topluluğu’nun kurucusu olan Gündüz, bu topluluğu iki sene çalıştırdı.

Yıldız Teknik Üniversitesi, sanat ve tasarım fakültesi, müzik ve sahne sanatları bölümü, modern dans programı’ndan 2007 yılında mezun oldu. Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sahne Sanatları anasanat dalında yüksek lisans yapıyor.

Yorumlar

hemşehrim   -  Bağlantı 19 Haziran 2013, 15:51

Dünya seni ve sıradışı eylemini konuşuyor.. Hemşehrim benim beee 🙂 Seviyoruz seni ve tarzını…

maladjusted   -  Bağlantı 19 Haziran 2013, 13:10

Reyhan’lıda kan gövdeyi götürürken Amerika’ya kaçanlara da bir şey söyleyin bakalım Nimet Hanım.

nimet denizli   -  Bağlantı 19 Haziran 2013, 10:10

okurken istiklal marşından kaçanlar şimdi saygı duruşunda durarak sözde eylem yapıyorlar….. atalarımız boşuna söylememiş ‘delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış’ özün sözü….. başka söze gerek yok…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı